Grattis det är gratis!

Hej! Välkommen till nätets mest uppdaterade sida för riktiga fynd! Här kommer du att finna gratis saker, produkter, tips, varuprover, tester och mycket mer som förgyller vardagen lite extra!

Buzzador Odense

Kategori: Allmänt, Smakprover/ varuprover, Testa saker gratis

Jag har fått en förmån att få Buzza Odenses sortiment på baktillbehör! Gud så mycket spännade och bra saker dem har till bakning var min spontana tanke när jag öppnade paketet med tillbehör som jag fick hem. 
Jag är med i en förening och tänkte bjuda dem på några enkla bakverk som jag med hjälp av Odenses baktillbehör piffat till. Först gjorde jag en kladdkaka. Med ett enkelt grundrecept. Jag adderade Odense Choklade chunks i smeten, sen in i ugnen. Väl ute hade jag på Odense Choklade spåner, skulle dock ha väntat tills kakan hade svalnat något mer. 
Men herregud vilken underbart god kladdkaka det blev! Extra kladdig nör den var lite varm och underbara chokladgömmor även när kladdkakan hade svalnat! Odenses choklade chunks och spåner har en fin chokladsmak som känns lite lyxigare än vad man kanske kan tro. Ger en otroligt fyllig chokladsmak! 

Jag gjorde även en vanlig sockerkaka där jag blandade i en heldel Choklade chunks i smeten! Här kan vi beskåda ett bakverk som går snabbt att göra och med Odense Choklade chunks får ett ordentligt lyft! Fick mycket fina kommentarer på detta! 


Naturligtvis avnjöt vi fikat utomhus i solen! 

Jag gav även flera av mina vänner påsar med Odense choklade chunks eller Odense Choklade spåner. Några har bakat både sockerkaka men även muffins. Det är posetiva rapporter jag har fått från dem. 
Jag var även med en vän och bakade en tårta med Odense färdig marsipanlock, rosa. Dock har jag ingen bild då jag tyvär hade glömt min telefon. Tårtan vart inte så fin heller om jag ska vara ärlig. Odense färdiga marsipanlock smaka bra och var väldigt lätt att aplicera på tårtan vilket såklar är ett stort plus. Oj glömde säga att vi gjorde en enkel tårta med köpta vita bottnar, ett lager jordgubbssylt och ett lager med marsansås. Sen grädde och Odense färdiga marsipanlock. Smaskens! 
Summan av det hela är att jag och även mina vänner kan rekommendera Odenses produkter, helt klart! Jag gillar odense choklade chunks lite extra eftersom dem så lätt kan piffatill vilket bakverk somhelst utan svårigheter. 

fastighetsmäklare lund